Planets Sun Sun Sun Sun

Longyearbyen

Kas hei vaan ja lämpimästi tervetuloa tänne Revontuleen - tunturin juurella sijaisevaan suomenhevostalliin. Oikein kuulit, olet eksynyt Suomen lappiin. Ties kuinka monen mutkan kautta tänne päädyitkään? Näin alkuun haluan valaista, että olemme virtuaalitalli ja kaikki toimintamme on täten virtuaalista ja erään ihmisen mielikuvituksen tuotetta.

Revontuli sai alkunsa helmi-maaliskuun tietämillä vuonna 2012. Historiikki ei ole mitenkään moninainen, mutta saanen kertoa siitä kuitenkin sanasen. Alkujaan tallin oli tarkoitus olla piirretty suomenhevostalli, mutta heti alkumetreillä oli selvää, että se oli ihan liian aikaa vievä ja raskas urakka minulle. Niimpä vuoden 2012 kesällä oli tauko, jonka aikaan talli uudistui ja suomenhevoset vaihtuivat perinteisiin valokuvallisiin. Tärkein ja päällimmäisin ajatus on kuitenkin aina säilynyt, eli talli on täysin painottunut, mitä ihanimpaan hevosrotuun, eli tietenkin suomenhevosiin! Talli kasvattaa tulevia juntinalkuja ratsuiksi kuin myös ravureiksikin, sekää kisaa niillä pitkin poikin ja tämän lisäksi vielä järjestää itse toimintaa. Revontuli on kouluratsastuspainotteinen, mutta kaikki suokkimme kisaavat jossain määrin myös esteillä, sekä kentässä. Toivottavasti pidät, tai ehkäpä osallistut kisoihin ja tulet vierailemaan toisenkin kerran!

Terveisin Snusmumriken VRL-07224
@ virtuaalisnus(at)gmail.com


Päivityksiä

10. lokakuuta 2014
Vaikka talli itse on hiljaiselolla, niin käy suomenhevosten kanssa kuitenkin tohina. Ne ovat taas keräilleet sijoituksia ahkerasti esteillä ja etenkin koulussa. Tekstejäkin olen kirjoittanut ja inspiraatiota tuntuisi nyt olevan, joten kyllä tästä vielä hyvä tulee, kaikki ajallaan!

24. maaliskuuta 2014
Reilu vuosi on taas vierähtänyt kuin siivillä! Suokit ovat oikea ikuisuusprojekti ja tuntuu etten koskaan niiden kanssa etene mihinkään suuntaan. Viime vuosi tuli hääräiltyä enemmän shetlanninponien kanssa, mutta toivon mukaan tämä vuosi on suotuisampi myös rakkaimpiakin rakkaimpia suomenhevosia kohtaan. Laatiksia ajatellenhan usealla hevosella on kisatulokset mallillaan, mutta suurimmalla osalla uupuvat juuri ehkä ne tärkeimmät - eli tekstit. Jospa tämä tuleva kesä olisi siis pyhitetty tarinoinille ja turinoinnille. Haaveena olisi myös pyöräyttää jossain vaiheessa tätä vuotta pari uutta kasvattia - ehkä vasta loppuvuodesta, kun näiden vanhojenkin kanssa on vielä niin paljon hommaa, että huh hei ja kuulemisiin!

20. tammikuuta 2013
Joulukuu lomailtiin, mutta nyt suokit ovat jälleen päässeet valloilleen kilparadoille. Sijoituksia päivitellään hyvään tahtin. Talliin ollaan myös ostamassa suvullisia hevosia, jottei kasvatus keskityi pelkästään evm ja lyhytsukuisiin!

10. lokakuuta 2012 : Revontulen remontti on ollut jo kauemman paikoillaan, mutta nyt remppa taas vauhdittuu ja sivut toivon mukaan saadaan kasaan viikon sisällä!

Linkkilista

Rajaton                                             Viehättävä                                              tallin nimi
tallin nimi                                             tallin nimi                                              tallin nimi

Virtuaalitalli

Kaikki © Snusmumriken, ellei toisin mainita