Sinnesro

Tervetuloa!

Täällä pystyt kuulla ja kuulet haluamattakin pienten koparoiden kopsetta, vaimeista hörähdyksistä ja tuhahduksista kimeään hirnuntaan ja lämminhenkistä puheensorinaa. Vilinää riittää päivästä toiseen, kaikille jotka näiden kontujen kukkuloiden tälle puolen ovat eksyneet ja riittäisi niillekin, jotka vielä toisella puolella, kaukana näistä maista ja mannuista elelevät. Onnellisen elämän saavat elää ne ponit, jotka tänne ovat saapuneet ja ne jotka eivät ole saapuneet, toivovat elävänsä elämänsä täällä. Kaikkea voi toivoa, ja täällä kaikilla myös on toivoa. Koska tämä kaikki on mielikuvitusta myös kaikilla joilla on toivoa, on mahdollisuus toiveidensa toteuttamiseen.

Olet saapunut Skåneen, virtuaalitalli Sinnesroon. Talli on vahvasti kouluratsastuspainotteinen, mutta poneilla kisaillaan ja harjoitellaan myös esteratsastuksen ja muiden lajien tiimoilla. Tallin toimenkuvaan kuuluvat muun muassa shetlanninponien kasvatus, valmentaminen, kilpailuttaminen ja kisojen järjestäminen. Talli on tätä nykyä muutaman vuoden vanha, tarkkaan ottaen se sai alkunsa syyskuussa 2012 Snusmumrikenin toimesta. Siihen asti enimmäkseen suomenhevosten kanssa touhunnut Snusmumriken halusi kokeilla jotain uutta, ihan uutta. Vaikka muutama russi ja shettiskin oli hältä aikaisemmin löytynyt, niin silti shetlanninponien kasvattitalli oli jotain aivan uutta; mielenkiintoinen ja kutkuttava idea. Siitä innostui koko ajan enemmän, se sai vähän pään pyörälle ja oli ehdottomasti vaivanarvoinen asia ryhtyä toimeen. Tässä tämä nyt on. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan - Sinnesroon!

Ystävällisin terveisin Snusmumriken VRL-07224 (@ e-mail)

Tykkäätkö? Anna äänesi!
otsikkokuva © eripura.net / lay © Snusmumriken
Koristekuva © Ma1974 (x)
päivitykset

04.10.2014 : Päätimme vauhdittaa syyskautta järjestämällä kouluratsastuskisoja (krj 134-144) ja omat ponimmekin edustivat kisoissa mallikkaasti.

15.05.2013 : Raksu & Hemmo palkittiin tänään KRJ:n laatuarvostelussa II-palkinnoilla! Olemme myös pysyneet aktiivisina, vankasti kouluratsastuken tiimoilla kisoja järjestellen.

15.04.2013 : Sinnesrossa pidetään kouluvalmennus ja talliin haettiin sievä menestyksekkäästä suvusta tuleva tammavarsa, Winnie!

06.02.2013 : Talliin saapui tänään musta, ihana ja karismaattinen ratsuponinalku; Yabbashael LAC!

01.02.2013 : Avasimme kautemme toiminnan järjestämällä nipun koulukisoja!

10.01.2013 : Sinnesro palailee uudella puhdilla joulu- ja uudenvuodenlomaltaan. Varsat ovat kasvaneet mielettömästi ja ne ovat oppineet jo paljon elämästä. Kilpaponit palaavat kentille normaaliin tapaan. Ties mitä tämä vuosi tuo tulleessaan! Uusi vuosi - uudet kujeet, jotka selviävät vain elämällä.

. 21.11.2012 : Ponit ovat jatkaneet lupaavasti etenkin koulukisoissa ja Soulstalker palkittiin KRJ-II palkinnolla marraskuun tilaisuudessa. Hienoa!

17.10.2012 : Eilen Sinnesroon saapui tallin ensimmäinen russi, yksivuotias Anabeth B!

11.10.2012 : Ponien kanssa ollaan saatu arjesta kiinni ja niiden kanssa on valmentauduttu, sekä kisattu ahkerasti. Lisäksi Sinnesrossa on pidetty useat krj:n alaiset kisat, toiminnasta enemmän esittelysivulla.

04.10.2012 : Sinnesrossa järjestetään 13—17.10. villit estekisat, tervetuloa!

01.10.2012 : Talliin saapui uusi hurmaava poniori Sakke! Suosittelen kurkkaamaan hienon palkitun ponin sivuja.

30.09.12 : Ronille ja Hemmolle päiväkirjamerkinnät. Miten tallin arki on orien kanssa lähtenyt sujumaan? Lue lisää ponien sivuilta.

28.09.12 : Sinnesro on nyt VRL:n hyväksymä talli, anna toki peukkua!

25.09.12 : Sivut alkavat olla kutakuinkin kasassa!

24.09.12 : Suururakoin Sinnesron parissa päivän: valmiiksi saatiin ulkoasu ja pääsisältö. Kolme ponia myös saapui talliin ja rekisteröitiin.

virtuaalitalli